Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Paprika Pedis

Gevulde paprika met gehakt en kruiden


Ingrediënten:

- p.p. 1 rode of groene paprika
- 250 gr. gehakt
- 1 grote ui
- 2 tenen knoflook
- selderie
- 4 rode lomboks
- stukje trassi
- zout
- peper
- ve-tsin

Bereiding:

Snijd het kapje van de paprika af en verwijder de pitjes. Snipper de lomboks, ui en knoflook. Snijd de selderie fijn. Fruit in wat olie de ui, knoflook, lomboks, trassi, selderie en het gehakt. Kruid het geheel af naar eigen smaak, laat het gehakt goed bruin worden en daarna alles uit laten lekken in een vergiet of zeef. Vul de paprika's met het gehaktmengsel zet ze staande op een beboterde vuurvaste schaal zo'n 15 min. in de oven of grill en serveer het met witte rijst of nasi.

Paprika Pedis