Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Pecel Telor Dua

Eieren gesudderd in een pittige saus van kokosmelk


Ingrediënten:

- 8 hardgekookte eieren
- 100 gr. santen, blok
- 5 dl. water
- 5 rode lomboks
- 1 teen knoflook
- sap van een halve citroen
- 6 kemirienoten
- suiker
- ve-tsin

Bereiding:

Kook de eieren hard. Pof de kemirienoten en wrijf ze fijn in de vijzel. Snijd de knoflook en lomboks fijn. Verwarm het water en laat de santen hier in smelten. Fruit de kemirienoten, lomboks, knoflook in een beetje olie en voeg de santen en citroensap toe. Breng het geheel aan de kook tot het wat begint te sudderen. Dan de gepelde eieren erbij doen en ca. 20 min. laten sudderen op een klein vuurtje zodat alles goed intrekt in de eieren.

Pecel Telor Dua