Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruiden
Ingrediënten:
- grote garnalen
- 2 rode lomboks
- 3 tenen knoflook
- 2 eieren
- 2 lente-uien
- kemangiblaadjes
- korianderblad
- zout
- bananenblad
Bereiding:
Snijd de lomboks in kleine ringetjes en pers de knoflook. Snijd alleen het groen fijn van de lente-uitjes. Zet de stoompan op hoog vuur. Bedek het stoommandje met aluminiumfolie en daarna met bananenblad. Leg hierop de garnalen en strooi hierover de lomboks en de knoflook. Roer de eieren los samen met wat zout, de kemangi en het groen van de uien en schenk dit over de garnalen. Stoom het geheel 15 min. tot de garnalen gaar zijn.
Pepesan Udang Dua