Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Pindang Anak Domba

Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden


Ingrediënten:

- 500 gr. lamsvlees
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 2 schijven laos
- 2 schijven djahe
- 1 serehstengel
- 1 theelepel sambal
- 2,5 dl. water
- 2 eetlepels olie
- zout
- 2 eetlepels ketjap
- 1 theelepel asem

Bereiding:

Snijd het vlees in grove stukken. Snipper de ui en knoflook fijn. Snijd de laos en djahe ook fijn en maal dit samen met de ui en knoflook in de vijzel tot je een pasta hebt. Kneus de serehstengel met de stamper van de vijzel. Kook in een pan met het water het vlees bijna gaar. Verhit de olie in de wok en bak hier de kruidenpasta in. Voeg de serehstengel, sambal en zout naar smaak toe. Doe dit bij het vlees en voeg asem en ketjap toe. Laat het geheel ca. 1 uur stoven op laag vuur.

Pindang Anak Domba