Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Babi Cin Tiga
Babi Ketjap Pedis
Dasar Untuk Ayam
Pecel Telor Dua
Sambal Trassi
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Ingrediënten:
- 500 gr. runderlappen
- 1 cm. kunyit
- 2 schijven laos
- 2 rode lomboks
- 2 daun salam
- citroensap
- zout
Bereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteentjes. Snijd de lomboks in kleine ringetjes. Fruit de kruiden in een beetje olie en voeg het vlees toe. Schroei het vlees aan alle kanten dicht. Voeg een halve ltr. kokend water toe en laat het geheel sudderen tot het vlees gaar is. Eventueel heet water toevoegen als het te droog wordt. Maak op smaak af met zout en citroensap. Verwijder de kunyit en laos voor het opdienen.
Pindang Tetel