Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Puding Tapeh Ketan Hitam

Pudding van zwarte, gegiste rijst met jonge kokos


Ingrediënten:

- 750 cc. santen
- 150 gr. suiker
- 1 pakje agar-agar
- 400 gr. jonge kokos
- 3 eidooiers
- 250 gr. tapeh ketan hitam
- 3 eiwitten
- mespunt zout

Bereiding:

Kluts de eidooiers en klop de eiwitten stijf. Kook de santen, suiker en agar-agar op en doe er vervolgens de jonge kokos, de tapeh en de eidooiers bij en roer het geheel goed door elkaar. Neem het dan van het vuur af en giet het mengsel bij het, met wat zout stijfgeklopte eiwit, weer goed mengen en wanneer het lauw geworden is overgieten in de gewenste vorm(pjes), die vooraf met wat water is/zijn bevochtigd. Laat het geheel afkoelen.

Puding Tapeh Ketan Hitam