Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Rempah
Gehakt kroketjes met kokos
Ingrediënten:
- 250 gr. gemengd gehakt
- 50 gr. geraspte kokos
- 1 grote ui
- 2 tenen knoflook
- 1 ei
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djinten
- halve theelepel peper
- zout
- 1 theelepel sambal oelek
- 4 eetlepels olie
Bereiding:
Pel de ui en knoflook en snijd ze heel fijn. Doe het gehakt in een schaal en meng de ui, knoflook en alle kruiden erdoor. Maak kleine balletjes of kroketjes van de massa. Verhit de olie in een wok of koekenpan en bak de rempah rondom bruin en knapperig in ca. 5 min. Lekker met witte rijst.
Rempah