Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Biskuit Nanas
Bubur Bayam
Daging Cincang Tahu Taoco
Kari Daging Dua
Klepon Dua
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Rujak Petis
Koolrabi, appels en komkommer met ketjapsaus
Ingrediënten:
- 1 koolrabi
- 2 theelepels asem
- 3 zure appels
- 1 grote komkommer
- 1,5 theelepel trassi
- 2 rode lomboks
- 2 theelepels petis
- ketjap manis
Bereiding:
Was de koolrabi, appels en komkommer goed en snijd ze in schijfjes. Leg de schijfjes op een schaal. Snijd de lomboks klein en verwijder de zaadjes. Maak de lomboks met asem, petis en trassi fijn in de vijzel. Doe er wat water bij en maak er met ketjap een dikke saus van. Giet de saus over de schijfjes.
Rujak Petis