De laatste 5 recepten
Ayam Panggang Klaten Dua
Soto Lamongan
Telor Dadar Warteg
Sateh Bistik Bumbu Kelapa
Tempeh Penyet Dua
Blijf altijd op de hoogte!
Ontvang nieuwe recepten in je inbox!
Vind de lekkerste recepten!
Je kunt met onze zoekmachine snel en eenvoudig recepten vinden voor je rijsttafel.
Sambal Goreng Hati Ayam Peteh
Kippenlevertjes in pikante kokosmelksaus met peteh
Ingrediënten:
- 100 gr. petehbonen
- 500 gr. kippenlevertjes
- 1,5 eetlepel sambal oelek
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 1,5 theelepel trassi
- 2 schijfjes laos
- 3 daun salam
- 4 dl. dikke santen
- half kopje olie
- zout
- peper
Bereiding:
De petehbonen wassen en klein snijden. De levertjes in fijne stukjes snijden. Sambal oelek, knoflook en trassi in de vijzel fijn wrijven. De kruiden met peteh, laos en salam in olie fruiten. Daarna de kippenlevertjes en kokosmelk toevoegen. Alles laten inkoken tot de olie komt boven drijven.
Sambal Goreng Hati Ayam Peteh

