Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sambal Goreng Hati Ayam Peteh

Kippenlevertjes in pikante kokosmelksaus met peteh


Ingrediënten:

- 100 gr. petehbonen
- 500 gr. kippenlevertjes
- 1,5 eetlepel sambal oelek
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 1,5 theelepel trassi
- 2 schijfjes laos
- 3 daun salam
- 4 dl. dikke santen
- half kopje olie
- zout
- peper

Bereiding:

De petehbonen wassen en klein snijden. De levertjes in fijne stukjes snijden. Sambal oelek, knoflook en trassi in de vijzel fijn wrijven. De kruiden met peteh, laos en salam in olie fruiten. Daarna de kippenlevertjes en kokosmelk toevoegen. Alles laten inkoken tot de olie komt boven drijven.

Sambal Goreng Hati Ayam Peteh