Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sambal Goreng Kering Kentang Dua

Droog gebakken minifrietjes


Ingrediënten:

- 1 zakje frietjes, naturel (chips)
- 4 teentjes knoflook
- 1 ui
- 2 rode lomboks
- half kopje olie
- 1 eetlepel asem
- half bouillonblokje
- 1 theelepel laos
- 2 daun salam
- beetje suiker

Bereiding:

Snipper de ui en knoflook en snijd de lomboks in ringen. De ui, peper en knoflook fruiten in olie. Schep dit uit de pan en doe de overtollige olie weg. Een beetje water met de asem, bouillonblok, laos, daun salam en suiker in de pan toevoegen. Laat dit sudderen tot het water op is. Dan het uimengsel terug in de pan en doorfruiten tot het een droge massa is. Als laatste de frietjes erbij en dan direct opdienen.

Sambal Goreng Kering Kentang Dua