Vind de lekkerste recepten!

Je kunt met onze zoekmachine snel en eenvoudig recepten vinden voor je rijsttafel.

Sambal Goreng Kol

Spitskool met gehakt en mais


IngrediŽnten:

- 200 gr. gehakt
- blikje maÔs
- halve spitskool
- 2 grote uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 theelepel djinten
- 4 rode lomboks
- zout
- peper
- stukje trassi
- ve-tsin

Bereiding:

Snijd de spitskool in dunne reepjes. Snipper de uien en lomboks. Pers de knoflook uit. Fruit in wat olie de knoflook, trassi en de uien totdat de uien bruin kleuren. Doe er dan het gehakt bij totdat deze bruin en rul is. Voeg dan de lomboks er bij en kruid het geheel af. Daarna de kool en de maÔs toevoegen en goed door elkaar mengen. Laat dit geheel zo'n 15 min. op een klein vuurtje sudderen. Serveer bij witte rijst.

Sambal Goreng Kol
Download het recept
Moment geduld!