Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sambal Goreng Kol

Spitskool met gehakt en mais


Ingrediënten:

- 200 gr. gehakt
- blikje maïs
- halve spitskool
- 2 grote uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 theelepel djinten
- 4 rode lomboks
- zout
- peper
- stukje trassi
- ve-tsin

Bereiding:

Snijd de spitskool in dunne reepjes. Snipper de uien en lomboks. Pers de knoflook uit. Fruit in wat olie de knoflook, trassi en de uien totdat de uien bruin kleuren. Doe er dan het gehakt bij totdat deze bruin en rul is. Voeg dan de lomboks er bij en kruid het geheel af. Daarna de kool en de maïs toevoegen en goed door elkaar mengen. Laat dit geheel zo'n 15 min. op een klein vuurtje sudderen. Serveer bij witte rijst.

Sambal Goreng Kol