Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Sambal Goreng Udang
Garnalen in kokosmelksaus met petehbonen
Ingrediënten:
- 500 gr. garnalen
- 10 petehbonen
- 3 lomboks
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel asem
- 2 daun salam
- 20 gr. santen
- zout
- olie
- 2 dl. water
Bereiding:
Halveer de petehbonen. Ui, knoflook en lomboks schoon en fijn maken. Fruit deze in de olie met de overige kruiden. Voeg dan het water toe en doe de garnalen erbij. Zachtjes laten koken en als de garnalen gaar zijn de santen toevoegen. Als de santen gesmolten is, is het gerecht klaar.
Sambal Goreng Udang