Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Sambal Ikan
Gebakken vis in een rode saus
Ingrediënten:
- gebakken makreel
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel djahe
- sambal
- 3 eetlepels tomatenketchup
- 2 eetlepels ketjap
- trassi
- aromat
- zout naar smaak
- olie
Bereiding:
Uien en knoflook snipperen en fijn wrijven in een vijzel. Fruiten in de olie en de sambal en trassi toevoegen. Als het mooi glazig is de djahe, ketchup, aromat, zout en de ketjap toevoegen. Het geheel goed mengen, de gebakken vis erin en voorzichtig omscheppen in de kruiden.
Sambal Ikan