Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sambal Taoco Dua

Rundvlees met zwarte bonenpasta


Ingrediënten:

- 500 gr. runderlappen
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 3 groene lomboks
- 2 rode lomboks
- 2 daun salam
- 1 theelepel laos
- 1 eetlepel ketjap
- 2 eetlepels taoco
- 2 petehbonen
- peper
- 15 gr. santen, blok
- citroensap
- 1 theelepel suiker
- olie

Bereiding:

Snijd het vlees in blokjes. Snipper de ui en knoflook fijn. Snijd de lomboks in dunne ringen. Snijd de petehbonen klein. Ui en knoflook fijn maken in de vijzel en fruiten in hete olie. Daarna het vlees toevoegen en omscheppen tot het vlees bruin is. Dan de overige ingredienten en eventueel water toevoegen en laten sudderen tot het vlees zacht en gaar is. In plaats van rundvlees kun je ook kipfilet gebruiken.

Sambal Taoco Dua