Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sarang Burung Udang

Vogelnestjes met garnalen en groente


Ingrediënten:

- 100 gr. tauge
- 100 gr. prei
- 8 takjes selderie
- 100 gr. gepelde garnalen
- 2 eieren
- 4 eetlepels bloem
- 3 eetlepels olie
- zout
- peper

Bereiding:

Snipper de selderie fijn. Was de tauge en laat het uitlekken. Was de prei en snijd het in smalle ringen. Meng deze ingredienten met de garnalen. Klop de eieren en bloem door elkaar, voeg de peper en zout naar smaak toe. Schep het beslag door de overige ingredienten. Verhit de olie in een koekenpan, schep met een lepel bergjes van het gevulde beslag in de pan en druk ze iets platter. Laat eerst de onderkant goudbruin bakken, keer ze en bak dan de andere kant bruin. Houd ze warm in de oven terwijl je de rest van het beslag ook bakt.

Sarang Burung Udang