Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sateh dan Selada Ketimun

Kipfilet met satehsaus en komkommersalade


Ingrediënten:

- 5 eetlepels olie
- 500 gr. kipfilet
- 1 pot satehsaus
- 1 komkommer
- 2 bosuitjes
- 2 eetlepels limoensap
- 2 eetlepels ketjap

Bereiding:

Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit in de wok 3 eetlepels olie en roerbak de kip in ca. 7 min. gaar. Saus toevoegen en op matig vuur onafgedekt ca. 5 min. verhitten en af en toe roeren. Intussen komkommer wassen en in dunne plakjes schaven. Bosuitjes in ringen snijden en wassen. Voor de dressing de rest van de olie, limoensap en ketjap mengen. Komkommer en bosuitjes toevoegen bij de dressing. Satehschotel serveren met de salade en bijv. stokbrood.

Sateh dan Selada Ketimun