Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sateh Kambing Denpasar

Blokjes geitenvlees aan een spies


Ingrediënten:

- 500 gr. geitenvlees
- 1 dl. ketjap manis
- 3 tenen knoflook
- 1 rode ui
- 1 eetlepel citroensap
- 2 theelepels djinten
- 2 theelepels peper
- 3 theelepels djahe
- 3 eetlepels olie
- satehstokjes
- satehsaus

Bereiding:

Snipper de rode ui fijn en houd dit apart. Pers de knoflook uit. Neem een ruime kom en doe hier de ketjap in. Voeg hier de knoflook, citroensap, djinten, peper, djahe, olie en zout aan toe. Snijd het vlees in blokjes en voeg dit toe aan de marinade. Laat het vlees minimaal 5 uur marineren. Leg de satehstokjes in koud water voor het rijgen. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze op een barbecue of op een bakplaat. Serveer hier satehsaus en de rode ui bij.

Sateh Kambing Denpasar