Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sayur Buncis

Gebakken kipfilet met sperzieboontjes


Ingrediënten:

- 500 gr. sperziebonen
- 150 gr. kipfilet
- 3 tenen knoflook
- 1 grote ui
- 1 bouillonblokje
- 2 schijfjes djahe
- 2 schijfjes laos
- 1 rode lombok
- 2 daun salam
- 2 eetlepels olie

Bereiding:

Snijd de sperziebonen schuin af. Snijd de kipfilet in kleine reepjes en de lombok in stukjes. De knoflook en ui fijnsnijden. Dit fruiten in olie tot ze glazig zijn. Doe hierna de kipfilet erin en bak ze even aan. Doe de laos, djahe, bouillonblokje en daun salam erbij. Na ca. 5 min. kunnen de sperzieboontjes en lombok erbij en zet het vuur hoog voor ca. 5 min. Schep het geheel goed om, de sperziebonen moeten beetgaar zijn.

Sayur Buncis