Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sayur Campur

Verschillende groenten in bouillon


Ingrediënten:

- 500 gr. gemengde groenten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel laos
- 2 theelepels sambal oelek
- 2 theelepels ketumbar
- 2 eetlepels ketjap manis
- 3 dl. bouillon
- 1 theelepel kunyit
- zout
- olie

Bereiding:

Gebruik als groente bijv, sperziebonen, bloemkool, tauge etc. Snijd ze klein en was het. Snijd de ui klein en pers de knoflook uit. Meng de ui met de knoflook, sambal, laos, ketumbar, kunyit met wat zout. Wrijf het geheel fijn. Fruit de kruiden in wat hete olie ca. 2 min. Voeg de groenten en de ketjap toe. Laat alles nog even mee fruiten. Voeg tenslotte bouillon toe en laat het gerecht nog ca. 5 min. doorkoken.

Sayur Campur