Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sayur Gule Buncis

Kip met sperzieboontjes in kokosmelk


Ingrediënten:

- 500 gr. kip
- 500 gr. sperziebonen
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djinten
- halve theelepel kunyit
- halve theelepel sereh
- 2 daun salam
- 100 gr. santen, blok
- 1 bouillonblok

Bereiding:

Was de boontjes en snijd ze schuin af. Smelt de santen in 2 dl. heet water. Kook het vlees met het bouillonblok in 5 dl. water. Haal dan het vlees eruit en doe alle ingrediënten in de santen, behalve de boontjes en laat het ca. 3 min. sudderen. Voeg dan de boontjes toe en laat op een laag vuur tot beetgaar verder sudderen.

Sayur Gule Buncis