Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sayur Kol Cina dan Udang

Chinese kool en garnalen in een gebonden sausje


Ingrediënten:

- halve Chinese kool
- 2 eetlepels olie
- paar druppels sesamolie
- 4 lente-uitjes
- 50 gr. garnalen
- 75 ml. groentebouillon
- zout
- 1 theelepel geraspte djahe
- peper
- 75 ml. melk
- 1 eetlepel maizena
- paar takjes peterselie

Bereiding:

Snipper de peterselie fijn. Kool in reepjes van een halve cm. snijden. Olie in de wok verhitten, lente-uitjes in ringen snijden, fruiten in de olie en garnalen bijvoegen. Dan de kool toevoegen, bouillon bijschenken en het geheel kruiden met zout en de djahe. Let op dat het geheel beetgaar wordt, moet knapperig blijven. Melk en maizena mengen met elkaar en door de groente roeren met zout en peper. Op smaak afmaken en met het groen bestrooien.

Sayur Kol Cina dan Udang