Vind de lekkerste recepten!

Je kunt met onze zoekmachine snel en eenvoudig recepten vinden voor je rijsttafel.

Sayur Labu Siam dan Udang

Chayote en garnalen in pittige kokosmelksaus


IngrediŽnten:

- 200 gr. garnalen
- 1 labu siam
- 1 glas santen
- 4 rode uien
- 2 witte uien
- 4 lomboks
- 2 daun salam
- 1 serehstengel
- 3 cm. djahe
- zout naar smaak
- peper naar smaak

Bereiding:

Maak de garnalen schoon. Schil de labu siam, snijd het klein en blancheer het. Schil de uien en snipper ze fijn. Wrijf de uien fijn samen met de lomboks tot je een pasta hebt. Fruit de pasta met de daun salam, sereh en djahe in een beetje olie. Voeg de garnalen en de labu siam toe. Roer het geheel goed door elkaar, voeg zout, peper en water toe en breng dit aan de kook. Voeg, zodra de labu siam gaar is, de santen toe en roer nogmaals goed door.

Sayur Labu Siam dan Udang
Download het recept
Moment geduld!