Vind de lekkerste recepten!

Je kunt met onze zoekmachine snel en eenvoudig recepten vinden voor je rijsttafel.

Sayur Tauge

Tauge en selderij in kokosmelk

Sayur Tauge | Indonesisch-Culinair.nl
Foto ingezonden via de Indonesische kookclub door: Edgar Strietman


IngrediŽnten:

- 500 gr. tauge
- 1 theelepel trassi
- 250 gr. selderij
- 2 dl. santen
- 250 gr. prei
- halve eetlepel asempasta
- 3 teentjes knoflook
- suiker
- 1 ui
- zout
- 1 schijfje laos
- olie
- 1 eetlepel sambal oelek

Bereiding:

Pel de ui en knoflook en snipper ze fijn. Meng asem met 1 dl. water en roer dit door. Was de tauge. Schil de laos en snijd het fijn. Fruit de ui, knoflook, sambal, trassi, zout, laos en suiker met de asem. Snijd de prei en de selderij fijn en voeg ze met de tauge aan de specerijen toe. Voeg wat water toe en roer de santen door het gerecht.

Sayur Tauge
Download het recept
Moment geduld!