Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Sayur Tumis Spruitjes

Gestoofde spruitjes en speklappen in bouillon


Ingrediënten:

- 1 kg. spruitjes
- 400 gr. speklappen zonder zwoerd
- 2 grote uien
- 3 teentjes knoflook
- 1 theelepel trassi
- 2 schijfjes laos
- 3 eetlepels olie
- 3 tomaten
- 2 bouillonblokjes

Bereiding:

Spruitjes schoonmaken, wassen, in vieren snijden en uit laten lekken in een vergiet. Spek in kleine smalle reepjes snijden. Snipper de uien en knoflook. Kneus de laos licht. Snijd de tomaten in stukjes. Fruit de uien, knoflook, trassi en laos lichtbruin in de olie. Voeg het spek en tomaten toe. Als het spek gaar is, spruitjes, bouillonblokjes en een beetje water toevoegen. Laat de spruitjes niet te gaar worden.

Sayur Tumis Spruitjes