Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Serundeng

Geroosterde kokos en kruiden met suiker


Ingrediënten:

- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- halve theelepel laos
- halve theelepel sereh
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djinten
- 2 eetlepels olie
- 200 gr. geraspte kokos
- 1 daun salam
- 2 eetlepels suiker

Bereiding:

Snipper de uien en knoflook fijn. Meng de uien en knoflook met de laos, sereh, ketumbar en djinten en maak dit alles fijn in de vijzel. Verhit de olie in een wok en fruit het uienmengsel goudbruin. Voeg de kokos en de salam toe en bak dit onder voortdurend omscheppen op niet te hoog vuur goudbruin. Schud de geroosterde kokos direct uit de pan en meng de suiker erdoor.

Serundeng