Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Smoor Daging Dua

Lapjes gekruid rundvlees in een sausje


Ingrediënten:

- 500 gr. runderlappen
- 1 teentje knoflook
- 3 rode uien
- 1 stukje trassi
- peper naar smaak
- zout naar smaak
- nootmuskaat naar smaak
- mespunt kruidnagelpoeder
- bloem of maizena
- 3 dl. heet water
- 2 eetlepels azijn

Bereiding:

Meng kruidnagel, nootmuskaat, peper en zout met elkaar en wrijf de runderlappen hiermee in. Snipper de uien en pers de knoflook. Fruit de uien, trassi en knoflook in iets olie. Voeg daarna het vlees toe. Bak het vlees tot het bruin en gaar is en voeg dan het water en de azijn toe. Laat het geheel voor ca. 1 uur sudderen, voeg heet water toe als het te veel is verdampt. Maak een papje van wat bloem en water en voeg deze bij de saus in de pan om het geheel iets te binden.

Smoor Daging Dua