Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Smoor Hati Ayam

Gesmoorde kippenlevers in kokosmelk


Ingrediënten:

- 250 gr. kippenlevers
- 2 schijfjes djahe
- 1 grote ui
- 1 teentje knoflook
- halve theelepel gula djawa
- 1 theelepel sambal
- 1 theelepel trassi
- 1 eetlepel pindakaas
- 2 dl. kippenbouillon
- 1 dl. dikke santen
- peper
- zout
- korianderblaadjes

Bereiding:

Was de kippenlevers en droog ze goed. Snipper de ui en knoflook. Hak de korianderblaadjes fijn. Fruit de ui en knoflook in wat olie. Voeg djahe, gula djawa, sambal en trassi toe. Voeg pindakaas, zout en peper toe. Bak de kippenlevers mee. Voeg dan de bouillon toe en stoof de levers gaar. Voeg op het laatst de santen toe en kook de saus wat in. Garneer met de koriander.

Smoor Hati Ayam