Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tahu Telor Tauge Dua

Gebakken omeletten met tahu en tauge

Tahu Telor Tauge Dua | Indonesisch-Culinair.nl
Foto ingezonden via de Indonesische kookclub door: Sumafay


Ingrediënten:

- half blok tahu
- 200 gr. tauge
- 6 eieren
- kop ketjap manis
- 2 rode lomboks
- 2 tenen knoflook
- eetlepel pinda's
- eetlepel gula djawa
- selderie
- gebakken uitjes
- olie

Bereiding:

Snijd de tahu in blokjes en bak ze goudgeel in hete olie, laat ze uitlekken. Was de tauge in kokend water. Maak van de lomboks, knoflook, gula djawa en de pinda's een pasta en meng het met de ketjap en wat water tot een sausje. Kluts de eieren met 2 eetlepels water, tahu, peper en zout. Verhit olie en bak het eimengsel in kleine porties krokant. Leg op een schaal de krokant gebakken omelet, verdeel de tauge erover en giet er wat saus over. Daarna bestrooien met de gebakken uitjes en wat fijngehakte selderie.

Tahu Telor Tauge Dua