Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Telor Masak Bali

Eieren met ketjapsaus

Telor Masak Bali | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 4 dl. water
- 8 eieren
- 2 uien
- 2 grote lomboks
- 1 daun djeruk purut
- 1 eetlepel asem
- 1 theelepel trassi
- 2 eetlepels ketjap manis
- 4 eetlepels olie

Bereiding:

Kook de eieren hard en pel ze. Snipper de uien, lomboks en knoflook fijn. Verhit 3 eetlepels van de olie in een pan en fruit hierin de uien, lomboks, trassi en wat zout voor ca. 3 min. Schenk het water in de pan en voeg de asem, ketjap en djeruk purut toe. Breng alles aan de kook. Verhit de rest van de olie in een pan en bak hierin snel de eieren rondom lichtbruin. Voeg de eieren aan de ketjapsaus toe en laat het gerecht, zonder deksel op de pan, nog ca. 10 min. zachtjes koken.

Telor Masak Bali