Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Telor Masak Bali
Eieren met ketjapsaus
Ingrediënten:
- 4 dl. water
- 8 eieren
- 2 uien
- 2 grote lomboks
- 1 daun djeruk purut
- 1 eetlepel asem
- 1 theelepel trassi
- 2 eetlepels ketjap manis
- 4 eetlepels olie
Bereiding:
Kook de eieren hard en pel ze. Snipper de uien, lomboks en knoflook fijn. Verhit 3 eetlepels van de olie in een pan en fruit hierin de uien, lomboks, trassi en wat zout voor ca. 3 min. Schenk het water in de pan en voeg de asem, ketjap en djeruk purut toe. Breng alles aan de kook. Verhit de rest van de olie in een pan en bak hierin snel de eieren rondom lichtbruin. Voeg de eieren aan de ketjapsaus toe en laat het gerecht, zonder deksel op de pan, nog ca. 10 min. zachtjes koken.
Telor Masak Bali