Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tumis Paksoi

Pittige, gebakken paksoi

Tumis Paksoi | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 1 paksoi
- 2 uien
- 3 eetlepels olie
- 3 teentjes knoflook
- 2 rode lomboks
- 2 theelepels suiker
- 1 theelepel ve-tsin
- zout naar smaak
- 3 eetlepels ketjap manis

Bereiding:

Snijd de paksoi klein en was het onder de koude kraan. Laat het uitlekken in een vergiet. Snipper de uien en knoflook fijn. Verhit de olie in een wok en fruit de uien en knoflook tot de uien glazig zijn. Snijd de lomboks in schuine ringen en voeg dit samen met suiker, ve-tsin en zout naar smaak toe aan de uien. Schep dit een paar keer om. Voeg nu de paksoi toe in de pan en schep het geheel goed door. Voeg nu de ketjap toe en schep een paar keer om. Zorg er voor dat de groenten niet al te gaar zijn. Schep alles over in een voorverwarmde schaal.

Tumis Paksoi