Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Puding Zebra

Pudding met zebrastrepen


Ingrediënten:

- 6 eieren
- 2 zakjes witte agar-agar
- 50 gr. cacaopoeder
- 300 gr. suiker
- kwart theelepel vanille
- 80 gr. bloem
- 50 gr. margarine
- 3 dl. water
- 2,5 dl. gecondenseerde melk

Bereiding:

Maak een ronde vorm met een diameter van 18 cm. nat met water. Smelt de boter en los het cacaopoeder op in warm water. Meng de gezoete, gecondenseerde melk met het water en agar-agar. Breng al roerend op laag vuur aan de kook. Klop de eieren met suiker en vanille schuimend en dik. Roer de bloem door de vloeibare boter en voeg dit al roerend toe aan het eimengsel. Giet de warme melk in het eimengsel en roer goed. Verdeel het deeg in 2 delen, 1 deel maak je bruin met de cacao, het andere deel laat je geel. Giet 1 dl. geel beslag in het midden van de vorm en giet 50 ml. chocolade beslag over het gele beslag. Blijf doorgaan tot alles op is. Laat in de koelkast opstijven.

Puding Zebra