Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tumis Remis Pedis Manis

Gekookte mosselen in een zeer hete, rode saus


Ingrediënten:

- 300 gr. mosselen
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 4 rode lomboks
- 4 groene lomboks
- 1 eetlepel oestersaus
- 2 eetlepels sambal
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 eetlepel maizena
- 1 dl. water
- zout
- peper
- suiker
- olie

Bereiding:

Los de maizena op in een beetje water. Snipper de ui en snijd de lomboks in stukken van 2 cm. Verhit de olie en fruit de knoflook, de rode en groene lomboks en ui tot de geuren vrijkomen. Voeg de mosselen, water, oestersaus, sambal, tomatenpuree, zout, peper en suiker toe. Kook de mosselen tot ze openstaan. Haal ze uit de pan. Bind de saus met het maizenapapje en serveer de saus bij de mosselen.

Tumis Remis Pedis Manis