Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Pangsit Udang Goreng

Gefrituurde velletjes gevuld met garnalen


Ingrediënten:

- 20 pangsitvelletjes
- olie om te frituren
- chilisaus

Vulling:

- 200 gr. garnalen
- 1 eidooier
- 1 eetlepel bloem
- 1 teentje knoflook
- 1 lente-uitje
- 1 jamur kuping
- halve theelepel peper
- 1 theelepel zout

Bereiding:

Week de jamur kuping in water tot het zacht is en snijd het dan fijn. Pel de garnalen en hak ze fijn. Pers de knoflook uit en snijd de lente-ui fijn. Meng in een kom alle ingredienten voor de vulling met elkaar en roer het goed door. Neem een beetje vulling en leg dat op een velletje. Vouw het diagonaal tot een driehoekje dicht, druk de randjes goed op elkaar en vouw 2 punten (rugzijde) naar elkaar toe. Verwerk zo alle velletjes op deze manier. Verhit de olie en frituur de pangsit goudbruin krokant. Serveer de pangsit warm met chilisaus.

Pangsit Udang Goreng