Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Babi Cin Tiga
Babi Ketjap Pedis
Dasar Untuk Ayam
Pecel Telor Dua
Sambal Trassi
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh
Ingrediënten:
- 10 grote garnalen
- 10 petehbonen
- 1 blikje bambuscheuten
- 1 eetlepel asempasta
- 1 eetlepel sambal trassi
- gula bali
- zout
- olie
Bereiding:
Rasp de gula bali. Maak de garnalen schoon en verwijder het darmkanaal. Bak de sambal trassi in wat olie aan. Voeg de garnalen toe en bak die even mee. Roer dan de petehbonen en de bambu er door en bak het geheel tot de garnalen gaar zijn. Roer de gula bali, zout en asempasta er door. Proef of alles op smaak is. Serveer met witte rijst.
Udang Goreng Peteh