Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Puding Alpukat

Pudding van avocado met lychees


Ingrediënten:

- 2 avocado's
- 1 blikje lychees
- 4 dl. water
- 1 zakje agar-agar
- 12 eetlepels suiker
- half blikje gecondenseerde melk
- kwart theelepel vanille
- zout naar smaak

Bereiding:

Snijd de avocado's over de lengte doormidden, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees eruit. Pureer de avocado's en voeg de agar-agar, melk, suiker, vanille, zout en water toe. Kook dit op laag vuur, onder voortdurend roeren, totdat de suiker volledig is opgelost. Breng het hierna aan de kook en giet dit in een omgespoelde puddingvorm. Laat de pudding afkoelen en zet het daarna in de koelkast om volledig op te stijven. Serveer de pudding koud samen met de lychees.

Puding Alpukat