Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Nasi Tim Daging Cincang

Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon


Ingrediënten:

- 100 gr. rijst
- 75 gr. rundergehakt
- 50 gr. wortelen
- 5 dl. bouillon
- 1 blikje mais
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels ketjap manis
- halve theelepel sesamolie
- halve theelepel peper
- 1 eetlepel olie
- zout naar smaak

Bereiding:

Hak de knoflook fijn en snijd de wortels in blokjes. Was de rijst en laat het goed uitlekken. Zet de stoompan klaar met kokend water. Fruit de knoflook even in olie aan, voeg het gehakt toe en bak tot het van kleur is veranderd. Voeg de mais en wortelblokjes toe en bak het even mee. Voeg sesamolie, ketjap, zout en peper toe. Doe de rijst in een ovenschaal, schenk de bouillon er over heen en leg het gehaktmengsel er op. Stoom het geheel gaar in de stoompan.

Nasi Tim Daging Cincang