Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Kering Djahe Wijen

Gemberkoekjes met sesamzaadjes


Ingrediënten:

- 500 gr. sagomeel
- 250 gr. poedersuiker
- 50 gr. boter
- 25 gr. sesamzaad
- 3 eetlepels geraspte djahe
- 2 eiwitten
- snufje zout

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 160 graden C. Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Mix de eiwitten met het zout stijf. Mix de suiker en de boter tot een witte, romige massa, roer de djahe en het sagomeel er door. Spatel de geklopte eiwitten voorzichtig door het beslag en zorg ervoor dat alles goed wordt opgenomen. Doe het deeg in een spuitzak en spuit koekjes op een ingevet bakblik. Bestrooi ze met sesamzaadjes en bak ze in 15 min. gaar.

Kue Kering Djahe Wijen