Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ayam Pedis

Kip in een tomatensaus met champignons


Ingrediënten:

- 1 kg. kipfilet
- 4 uien
- 50 gr. boter
- 250 gr. champignons
- 140 gr. tomatenpuree
- 3 theelepels sambal oelek
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel ketumbar
- 1 theelepel djinten
- 2 dl. ketjap manis
- 1 theelepel paprikapoeder
- 3 tenen knoflook

Bereiding:

Snijd de uien grof en de champignons in stukjes. Boter in de pan doen, kipfilet iets bakken en er vervolgens weer uithalen. Kipfilet in kleine stukjes snijden. Uien en champignons in dezelfde pan bakken. Kipfilet toevoegen met de rest van de ingredienten en dit alles gaar stoven in ca. 3 kwartier. Hier kan men witte rijst of aardappelen bij eten.

Ayam Pedis