Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tahu Jamur Masak Ketjap

Tofu en champignons in een pittige ketjapsaus


Ingrediënten:

- 100 gr. champignons
- 1,5 dl. water
- 1 blok tahu
- 3 teentjes knoflook
- 5 rode lomboks
- 1 lente-ui
- 1 cm. laos
- 1 daun salam
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel oestersaus
- halve theelepel peper
- kwart theelepel zout
- olie

Bereiding:

Snijd de tahu in blokjes en frituur ze in ruime, hete olie goudbruin. Snijd de champignons doormidden, de knoflook in plakjes, rasp de laos en snijd de lomboks en lente-ui in ringen. Verhit 3 eetlepels olie en fruit de knoflook en lomboks tot het gaat geuren. Doe de daun salam en laos er bij en bak alles even aan. Doe de tahu en de champignons er bij en roerbak het even mee. Voeg de ketjap, oestersaus, peper en zout toe en schep alles goed door. Voeg het water en de lente-ui toe en breng het even aan de kook. Heet serveren.

Tahu Jamur Masak Ketjap