Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Bubur Kacang Hijau Enak

Zoete pap van mungbonen met kokosmelk


Ingrediënten:

- 250 gr. kacang hijau
- 2 schijfjes gula djawa
- 2 cm. djahe
- 2 daun pandan
- suiker naar smaak
- zout naar smaak
- water

Kokossaus:

- 2 dl. kokosroom
- 2 daun pandan
- zout naar smaak
- water

Bereiding:

Week de kacang hijau minstens 2 uur in warm water. Snijd de gula djawa en djahe in dunne plakjes. Kook de boontjes in het water met de gula djawa, djahe en de daun pandan. Voeg zout en eventueel nog wat suiker toe. Kook voor de kokossaus de kokosroom met zout en de daun pandan, voeg wat water toe als de crème te dik is. Schenk de kokossaus over de bubur voor het serveren.

Bubur Kacang Hijau Enak