Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tumis Sayur Cumi

Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis


Ingrediënten:

- 500 gr. inktvis
- 250 gr. bloemkool
- 250 gr. broccoli
- 1 dl. water
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 lente-uitjes
- 1 eetlepel oestersaus
- 2 eetlepels ketjap asin
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 eetlepels olie
- peper naar smaak
- zout naar smaak

Bereiding:

Hak de ui grof, snijd de lente-uitjes in ringen en pers de knoflook. Maak de inktvis schoon en snijd het in ringen. Verdeel de bloemkool en broccoli in roosjes. Verhit de olie en fruit de ui en de knoflook. Voeg de inktvis toe en bak totdat het van kleur verandert. Doe de ketjap manis en asin, oestersaus, water, peper en zout er bij en breng het geheel aan de kook. Voeg de bloemkool, broccoli en de lente-uitjes toe en stoof alles gaar.

Tumis Sayur Cumi