Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tumis Cumi Hijau

Inktvis in een hete groene bouillon


Ingrediënten:

- 250 gr. inktvis
- 100 gr. sperziebonen
- 75 gr. groene lomboks
- 5 rode rawits
- 6 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- halve cm. djahe
- 1 cm. laos
- 1 kippenbouillonblok
- 1,5 dl. water
- 3 eetlepels olie
- peper
- zout

Bereiding:

Snijd de inktvis, rawits, lomboks en de sjalotten in ringen. Snijd de knoflook, djahe en laos in dunne plakjes en breek de boontjes in stukken. Kook de inktvis met het zout gaar en haal ze daarna uit het water. Fruit de sjalotten en de knoflook in wat olie. Voeg de lomboks, rawits, laos en djahe toe en schep dit even door. Voeg de boontjes toe en roerbak ze beetgaar. Verkruimel het bouillonblokje er boven en schep het geheel goed door. Voeg het water met peper naar smaak toe en laat de inktvis hierin stoven.

Tumis Cumi Hijau