Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Puding Djeruk Mandarin

Pudding met mandarijnen en een bodem van cake


Ingrediënten:

- 200 gr. mandarijntjes, blik
- 125 gr. suiker
- 1 cake
- 1 ltr. melk
- 2 zakjes gele agar-agar
- sinaasappelsap
- 2 eidooiers
- gele kleurstof

Bereiding:

Snijd de cake in dunne plakken en bekleed een springvorm hiermee, druk alles stevig aan. Laat de mandarijntjes uitlekken, vang het sap op en meng het sap met sinaasappelsap tot je 3 dl. hebt. Klop de eidooiers los. Breng de melk met de suiker en de agar-agar al roerend aan de kook. Neem iets van de kokende melk, roer dat door de eidooiers en doe dit terug bij de hete melk. Voeg een paar druppels gele kleurstof toe en roer dit goed door. Roer een gedeelte van de mandarijntjes door de pudding en schenk dit in de springvorm met cake. Leg de overgehouden mandarijntjes op de pudding en laat hem goed opstijven. Serveer de pudding koud.

Puding Djeruk Mandarin