Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Daging Tumis Sayur Campur

Roerbak van runderhaas en gemengde groenten


Ingrediënten:

- 500 gr. runderhaas
- 150 gr. su-un
- 100 gr. broccoli
- 100 gr. doperwten
- 50 gr. bieslook
- halve rode paprika
- 2 eieren
- 5 sjalotten
- 5 teentjes knoflook
- 3 eetlepels tomatensaus
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel worcestersaus
- halve theelepel zout
- 2 theelepels suiker
- margarine om te bakken
- olie

Bereiding:

Snijd het vlees in plakjes. Snijd de paprika in reepjes en verdeel de broccoli in roosjes. Week de su-un in warm water. Snijd de bieslook fijn. Snijd de knoflook in dunne plakjes en snijd de sjalotten in ringen. Bak het vlees in een beetje olie tot de kleur verandert en voeg de worcestersaus en het zout toe. Haal het vlees uit de pan en houd dit apart. Doe de margarine in de pan en fruit de knoflook en ui totdat ze zacht zijn. Voeg de ketjap, tomatensaus, suiker en zout toe en schep alles goed door elkaar. Roer de eieren er door en meng alles goed dooreen. Voeg de groenten en de su-un toe en stoof de groenten beetgaar. Doe het vlees erbij en warm alles goed door. Strooi de bieslook over het gerecht en serveer meteen.

Daging Tumis Sayur Campur