Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Ayam Goreng Empat

Pittige kip geroosterd op de barbecue


Ingrediënten:

- 1 kg. kip

Marinade:

- 2 uien
- 4 tenen knoflook
- 1 cm. djahe
- 2 eetlepels worcestersaus
- 2 eetlepels tomatensaus
- 2 eetlepels sambal lampung
- 4 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel limoensap
- 2 eetlepels olie
- zout

Bereiding:

Hak de kip in 4 stukken. Snijd de knoflook, uien en de djahe fijn. Meng alle ingredienten voor de marinade met elkaar. Doe de stukken kip in een kom, smeer deze in met de marinade en laat de kip voor een nacht marineren. Rooster de kip de volgende dag op de barbecue gaar en bruin. Bestrijk de kip regelmatig tijdens het roosteren met de marinade.

Ayam Goreng Empat