Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Cumi-Cumi Panggang Ketjap
Gegrilde inktvisringen
Ingrediënten:
- 750 gr. inktvis
- 75 ml. bouillon
- 1 teentje knoflook
- 1 schijf djahe
- 4 takjes bieslook
- 2 eetlepels oestersaus
- 4 eetlepels ketjap asin
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel bbq saus
- 1 theelepel rijstwijn
- 1 eetlepel olie
- peper
- zout
Bereiding:
Snijd de inktvis in ringen. Snipper de bieslook fijn. Rasp de knoflook en de djahe en roer alle ingrediënten, behalve de bieslook, tot een saus. Laat de inktvis hierin minstens 4 uur marineren. Verhit een grilpan en bak de inktvis aan alle kanten snel gaar. Bestrooi de inktvis met de fijngesneden bieslook.
Cumi-Cumi Panggang Ketjap