Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Cumi-Cumi Panggang Ketjap

Gegrilde inktvisringen


Ingrediënten:

- 750 gr. inktvis
- 75 ml. bouillon
- 1 teentje knoflook
- 1 schijf djahe
- 4 takjes bieslook
- 2 eetlepels oestersaus
- 4 eetlepels ketjap asin
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel bbq saus
- 1 theelepel rijstwijn
- 1 eetlepel olie
- peper
- zout

Bereiding:

Snijd de inktvis in ringen. Snipper de bieslook fijn. Rasp de knoflook en de djahe en roer alle ingrediënten, behalve de bieslook, tot een saus. Laat de inktvis hierin minstens 4 uur marineren. Verhit een grilpan en bak de inktvis aan alle kanten snel gaar. Bestrooi de inktvis met de fijngesneden bieslook.

Cumi-Cumi Panggang Ketjap