Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Pempek Kulit Ikan

Gefrituurde viskoekjes


Ingrediënten:

- 250 gr. makreel
- 250 gr. tapiocameel
- 1 dl. water
- 2 eieren
- 4 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 lente-ui
- halve theelepel bakpoeder
- 1 theelepel aromat
- peper
- zout

Bereiding:

Hak de makreel fijn. Snijd de lente-ui en de sjalotten in dunne ringen en pers de knoflook uit. Zeef het meel met het bakpoeder. Roer de vis, het zout en het water door elkaar. Doe dan de eieren, lente-ui, sjalotten, knoflook, aromat en de peper er bij en meng goed door elkaar. Roer dan beetje bij beetje het meel er door tot een dik beslag. Neem een bal van het deeg en druk die een beetje plat. Frituur de koekjes in niet te hete olie bruin en gaar, laat ze goed uitlekken.

Pempek Kulit Ikan