Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Babi Cin Tiga
Babi Ketjap Pedis
Dasar Untuk Ayam
Pecel Telor Dua
Sambal Trassi
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Singkong Balado Dua
Cassave kroepoek bedekt met een zoete hete saus
Ingrediënten:
- 1 kg. cassave
- 150 gr. rode lomboks
- 8 sjalotten
- 3 dl. kokend water
- 2 eetlepels suiker
- 2 theelepels kapur sirih
- zout
- olie
Bereiding:
Schil en was de cassave. Los de kapur sirih op in het water en roer het door. Snijd de cassave in hele dunne plakjes en week het 1 uur in het kapur sirihwater. Droog de plakjes en frituur ze in hete olie gaar en droog, laat ze uitlekken in een vergiet. Snijd de lomboks en sjalotjes fijn, maal ze tot een pasta en fruit die in wat olie tot het gaat geuren. Voeg de suiker en het zout toe en roer totdat de suiker is opgelost. Voeg de cassave toe en zorg er voor dat de kroepoek volledig is bedekt met de saus.
Singkong Balado Dua