Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Tumis Tahu Sayuran

Gestoofde tahu met vlees en groenten


Ingrediënten:

- 250 gr. tahu
- 100 gr. rundvlees
- 150 gr. wortelen
- 2 rode lomboks
- 3 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 2 lente-uitjes
- 1,5 dl. bouillon
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel tomatensaus
- 1 eetlepel worcestersaus
- halve theelepel peper
- 1 theelepel zout
- 2 eetlepels olie

Bereiding:

Snijd de tahu in blokjes en frituur die in olie goudbruin, laat ze goed uitlekken in een vergiet. Hak de knoflook fijn, snijd de lente-uitjes en sjalotten in dunne ringen en snijd de wortelen en lomboks in reepjes. Snijd het vlees in dunne plakjes. Fruit de knoflook en de sjalotten tot ze gaan geuren. Doe de vleesreepjes er bij en bak tot het vlees is verkleurd. Doe de groenten er bij en bak het even mee. Doe de tahu en de bouillon er bij en breng het geheel aan de kook. Voeg de kruiden en de sauzen toe en laat de saus indampen. Breng het op smaak met zout en peper. Strooi de lombok over het gerecht.

Tumis Tahu Sayuran