Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Puding Lapis Buah

Pudding in drie lagen met vruchtjes

Puding Lapis Buah | Indonesisch-Culinair.nl


Ingrediënten:

- 1 zakje witte agar-agar
- 200 gr. suiker
- 6 dl. melk
- 2 eiwitten
- klein blikje vruchtencocktail
- sinaasappelaroma
- pandanpasta
- zout

Bereiding:

Spoel een puddingvorm om met water. Klop de eiwitten met een beetje zout stijf. Breng de melk met de agar-agar en de suiker aan de kook en roer het geklopte eiwit er voorzichtig door. Verdeel de pudding in drieën. Maak een deel groen met de pandanpasta, een ander deel oranje met de sinaasappelaroma en roer de vruchtjes door het witte deel. Laat de kleuren afzonderlijk van elkaar wat afkoelen. Doe de oranje laag in de vorm, daarop de witte laag en tenslotte de groene laag. Laat de pudding goed opstijven in de koelkast.

Puding Lapis Buah